Returer

RETURER

DU KOMMER GARANTERAT ATT BLI NÖJD. 

Du kan alltid ångra dig när du handlar hos Ray-Ban.

Vi har utökat vår returpolicy till 45 dagar under Covid-19-krisen för att hjälpa våra kunder i dessa ovissa tider.

Vi accepterar endast returer på varor som köps från ray-ban.com, specialanpassade bågar är uteslutna. Artiklar som köps från auktoriserade Ray-Ban-återförsäljare måste returneras till inköpsbutiken

FÖLJ BARA DESSA ENKLA STEG:

  1. Gå till sidan Mina beställningar och fyll i ditt beställningsnummer och den e-postadress som du använde när du la din beställning.
  2. Följ den guidade proceduren och skriv ut returetiketten och returgodkännandet.
  3. Förpacka artikeln(larna) i originalförpackningen, inklusive eventuella dokument, tillbehör och manualer som medföljde produkten – kontrollera att förpackningen är säker och att innehållet inte riskerar att bli skadat under transporten.
  4. Fäst returetiketten på utsidan av paketet så att den täcker den tidigare adressetiketten.
 

AVGIFT FÖR VARA SOM SAKNAS ELLER SKADAD PRODUKT UNDER RETURNERINGEN

Ytterligare avgifter kan tas ut för produkter som tas emot utan originalförpackning, produktens speciella förpackningsmaterial, innehåll, tillbehör och/eller handböcker eller som är skadade på annat sätt (dvs. produkterna kan inte längre säljas).

SAKNADE ELLER DEFEKTA VAROR

• Kontrollera din beställning så snart den anländer för att se till att allt är som förväntat. Om din beställning är felaktig eller om en vara saknas eller är skadad:

a) Kontakta vår kundtjänst och ange ditt beställningsnummer. Tänk på att du måste kontakta oss inom 14 dagar efter att du har mottagit försändelsen, eftersom vi annars inte kan ta ansvar för dessa varor.

b) Bifoga tydliga bilder av den felaktiga eller skadade varan/varorna som du har mottagit, inklusive glasögonens SKU-kod (hittas vanligtvis på insidan av den vänstra skalmen), följesedeln och förpackningen.

c) Ange om du vill ha en ersättningsvara (bekräfta leveransadressen) eller en återbetalning.

• Vår kundtjänst kommer att utvärdera den information som lämnats och undersöka saken vidare. Vi återkommer till dig med en lösning så snart vi bara kan.