Algemene Voorwaarden Cadeaubonnen

Deze cadeaubon is uitgegeven door Luxottica Group S.p.A gevestigd in Piazzale Cadorna 3, 20123 Milaan Italië en kan alleen worden ingewisseld via hetzelfde aankoopkanaal (Ray-Ban merkwinkels in Nederland of ray-ban.com/netherlands).


De cadeaubon geeft de eigenaar het recht om bestellingen te betalen tot het saldo van de cadeaubon is opgebruikt. De cadeaubon kan worden gebruikt voor meerdere aankopen, totdat de waarde volledig is opgebruikt.


Het bedrag van de cadeaukaart kan niet naar eigen inzicht worden verdeeld: het saldo van de bon wordt automatisch afgetrokken om het bedrag van de bestelling te dekken (bijv. waarde van de cadeaubon = € 100 en prijs van het product = € 80: de cadeaubon dekt de waarde van het product en er blijft € 20 over op het saldo van je cadeaubon).


Cadeaubonnen kunnen ook worden gebruikt voor online aankopen die de totale waarde van de cadeaubon overschrijden. Het beschikbare bedrag op de cadeaubon wordt bij verzending verminderd. Als de cadeaubon bijvoorbeeld een waarde heeft van € 150 en het totale bedrag van de bestelling € 200 is, dan wordt de volledige betaling vooraf geautoriseerd op een secundaire betaalmethode.Zodra het pakket is verzonden, wordt € 150 afgetrokken van de cadeaubon, terwijl de resterende € 50 wordt afgeboekt van de gekozen betaalmethode.


Terugbetalingen voor artikelen die zijn gekocht met een cadeaubon en vervolgens worden geretourneerd, worden verwerkt door de waarde van de geretourneerde artikelen terug te boeken op het resterende saldo van de bon. Cadeaubonnen kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld.


Deze kaart is geen creditcard, debetkaart of betaalkaart. Er wordt geen wisselgeld gegeven, maar het saldo kan worden gebruikt voor toekomstige aankopen, mits de kaart niet verlopen is.


Zodra het bedrag is uitgegeven of de bon verloopt, kan deze niet opnieuw worden gecrediteerd. Verloren, beschadigde of gestolen cadeaubonnen worden niet vervangen of vergoed.


Virtuele cadeaubonnen kunnen alleen worden gekocht op Ray-Ban.com/nl en online worden ingewisseld.
Fysieke cadeaubonnen die op Ray-Ban.com/netherlands zijn gekocht, kunnen op een geselecteerd adres worden afgeleverd en alleen online worden ingewisseld.


De cadeaubon verloopt 60 maanden na aankoop.
Je kunt het saldo van in Nederland aangeschafte cadeaubon controleren op https://wwws-nl2.givex.com/merchant_balcheck/300000576_nl
Ga naar https://www.ray-ban.com/netherlands/GiftcardToken om het saldo van je cadeaubon die je op de Nederlandse website hebt gekocht, te controleren.

Eenvoudige oplossingen