Product Help Care and Fitting

Product Help Care and Fitting

Ontdek meer over de materialen van topkwaliteit van Ray-Ban. Ontdek hoe je jouw bril van Ray-Ban moet verzorgen. En kom alles te weten over de maten en modellen van Ray-Ban.

Producthelp

Materialen van Ray-Ban

De monturen van Ray-Ban zijn gemaakt van diverse innovatieve materialen die zorgen voor de legendarische stijl waar jij weg van bent en ondertussen de uitstekende bruikbaarheid bieden waar jij behoefte aan hebt.

Kies voor iconisch acetaat, superlicht titaan en nog veel meer!

De brillenglazen van Ray-Ban zijn onbetwistbaar authentiek en passen perfect bij jouw levensstijl.

Benadruk jouw actieve stijl met Chromance, ons meest geavanceerde zonnebrilglas dat ontworpen is met het oog op buitensporters.

Ontdek met high definition met Gepolariseerd, ons zonnebrilglas voor scherpe contrasten en zeer hoge helderheid dat is ontwikkeld voor details.

Wees gereed om je aan te passen met Evolve, ons lichtgevoelige brillenglas dat ontworpen is om zich moeiteloos aan elke lichtomstandigheid aan te passen.

Bescherm jouw ogen tegen jouw dagelijkse digitale bezigheden met ons brillenglas met blauwlichtfilter dat ontworpen is voor iedereen met inspannende moderne levensstijlen.

Zoeken op afbeelding

Heeft een bepaald model van Ray-Ban jouw veroverd, maar ben je de naam ervan vergeten? Geen probleem. Volg de link naar Zoeken op afbeelding. Zoek een duidelijke afbeelding van het montuur, upload de foto (of plak een link) en bekijk de resultaten!

Zorg voor producten

Verzorg jouw bril op de juiste manier met onze Accessoires van Ray-Ban. Van de perfecte brillenkoker tot ons schoonmaaksetje, hier vind je alles dat je nodig hebt om jouw Ray-Ban in perfecte staat te houden!

Product passen

Elke mens is uniek! Daarom hebben we onze Gezichtsvorm- en Matengidsen opgesteld.

Probeer je te ontdekken welke maten van Ray-Ban voor jou het beste zijn? Pak dan een meetlint en ga naar onze Matengids.

Ben je op zoek naar het model dat het beste bij jou past? Bekijk dan onze Gezichtsvormgids en vind het model van Ray-Ban dat het beste bij jouw gezichtsvorm past.

Wil je onze modellen uitproberen? Zet dan de webcam aan en ontdek onze Virtual Try-On!