Verzendgegevens

Verzendgegevens

KOSTEN EN BELEID 

Voor bestellingen in Nederland zijn twee verzendwijzen beschikbaar

Standaardmonturen

STANDAARD

Bestelling verricht voor 23:59 PM CET: In 2 werkdagen

Kosten: GRATIS

EXPRESS

Bestelling verricht voor 23:59 PM CET: In 1 werkdagen

Kosten: € 8,00

Custom Frames

STANDARD

Bestelling verricht voor 23:59 PM CET: In 7 werkdagen

Kosten: GRATIS

EXPRESS

Bestelling verricht voor 23:59 PM CET: In3 werkdagen

Kosten: € 8,00

In bijzondere gevallen dekt Ray-Ban de kosten voor expres verzending zodat je je artikelen sneller en gratis kunt ontvangen!

 • De leveringstijden in de tabel zijn inclusief de tijden voor de verwerking van de bestelling en het transport. Houd er rekening mee dat leveringen om onvoorziene omstandigheden vertraging kunnen oplopen.

 • Onthoud dat de verzendkosten niet vergoed zullen worden als je ervoor kiest om artikelen te retourneren.

 • Alle verzendingen zijn volledig verzekerd.

 • Via deze website verzenden we niet naar het buitenland. We zijn in veel landen aanwezig met een lokale versie van de winkel. Je kunt controleren of de verzending naar een ander land mogelijk is door het land van bestemming te selecteren met de link die op alle pagina's van de website aanwezig is.

 • Via de websites van Ray-Ban.com verzenden we niet naar Andorra, Aruba, Faeröer, Gibraltar en Liechtenstein, ook al vallen ze binnen de Europese douane en binnen de Europese administratieve grenzen. Verzendingen naar het Vorstendom Monaco worden aangeboden via de Franse website.

 • Verzendingen naar postbussen zijn niet mogelijk. Bestellingen voor deze adressen worden automatisch geannuleerd.

 • Custom monturen worden aan de hand van jouw specificaties op maat gemaakt in Italië. Daarom is voor de verwerking en verzending meer tijd nodig.

  STANDAARD
  Na ontvangst van het brilrecept: 7 dagen

  Kosten: GRATIS

LEVERING

 • We zenden je een e-mail met de gegevens van de koeriersdienst en het traceernummer zodra jouw bestelling verzonden is.

 • Je kunt de leveringsstatus van jouw bestelling op elk gewenst moment traceren op de pagina Mijn Account op Ray-Ban.com.

 • Onthoud dat je de staat van het pakket controleert wanneer het geleverd wordt. Als je twijfelt kun je het altijd weigeren of onder voorbehoud accepteren.

Neem voor al jouw vragen contact met ons op.

Verzendbeleid


Verantwoorde verzending wordt vervuld door logistieke dienstverleners die oplossingen gebruiken om de uitstoot te verminderen. Levering kan tot 5 werkdagen duren.

Deze verzendoptie bestaat uit:
1. Levering uitsluitend over land: zendingen geleverd via vrachtwagen. Transportuitstoot wordt verminderd door uitsluitend gebruik te maken van transport over land in plaats van andere beschikbare verzendwijzen met meer uitstoot. Niet van toepassing op bestemmingen die dergelijke andere verzendwijzen niet hebben; andere uitsluitingen kunnen van toepassing zijn.
2. Programma ter compensatie van de uitstoot (indien aangeboden door geselecteerde vervoerders): dienstverleners berekenen de CO2-uitstoot vanaf de ophaallocatie tot aan het bezorgadres; de CO2-uitstoot wordt vervolgens gecompenseerd door klimaatbeschermingsprojecten, waaronder herbebossing, hernieuwbare energie, afvalverwerking en windenergie, die worden ondersteund door de logistieke dienstverleners. De klimaatneutrale dienst wordt gecontroleerd door een gecertificeerd auditbedrijf (Société Générale de Surveillance).

Hieronder volgt een lijst met logistieke dienstverleners die compensatie van de uitstoot kunnen bieden:

UPS: https://about.ups.com/gb/en/our-company/governance/carbon-neutral-credentials.html
GLS: https://gls-group.com/GROUP/en/our-responsibility/thinkgreen

*Er kunnen uitzonderingen van toepassing zijn.

Eenvoudige oplossingen