Garantie-eisen

Garantie-eisen

Luxottica garandeert haar producten twee jaar lang met ingang van de leveringsdatum van de producten tegen defecten door materiaal- en productiefouten die binnen de garantieperiode worden gemeld, mits Luxottica binnen twee maanden nadat de defecten vastgesteld zijn hierover is ingelicht. Krassen op brillenglazen vallen onder normale slijtage en worden niet door de garantie gedekt, tenzij u kunt aantonen dat het product bij de levering reeds dit defect vertoonde.

De garantie voor overeenstemming met het contract die door de wet voor door consumenten gekochte producten wordt voorzien, wordt zonder beperkingen toegepast. 

Op de volgende manieren kunt u assistentie aanvragen:

RAY-BAN SMART GLASSES

Voor Ray-Ban Smart Glasses-modellen gelden verschillende algemene voorwaarden.
Download hier de volledige Ray-Ban Stories-garantie.

Download hier de volledige Ray-Ban Meta-collectiegarantie.
U kunt gebruik maken van ons online platform om ons in een paar eenvoudige stappen uw serviceaanvraag te sturen. Ons Ray-Ban-serviceteam biedt u graag de hulp die u nodig heeft.


NORMALE PRODUCTEN VAN Ray-Ban:

1. Aan de hand van ons online platform:  klik hier om uw aanvraag voor assistentie met een aantal eenvoudige stappen op te sturen door de begeleide procedure te volgen. Het assistentieteam van Ray-Ban zal u graag van de benodigde assistentie voorzien. Als uw aanvraag buiten de garantieperiode ingediend wordt, zullen we u een service tegen betaling voorstellen die u wel of niet kunt accepteren.

REMIX PRODUCTEN VAN Ray-Ban:

2. Door contact op te nemen met de klantenservice van Ray-Ban:  klik hier en een van onze medewerkers zal u alle assistentie leveren die voor uw Ray-Ban Remix producten nodig is.

Onze aansprakelijkheid ten opzichte van u

Niets van dit garantiebeleid zal de aansprakelijkheid van Luxottica uitsluiten of beperken in het geval van (a) overlijden of persoonlijk letsel veroorzaakt door nalatigheid van Luxottica; (b) fraude, valse verklaring of ernstige schuld; of (c) elke aansprakelijkheid die in overeenstemming met de toepasselijke wet niet beperkt of uitgesloten kan worden.