RETOUREN

JOUW TEVREDENHEID IS GEGARANDEERD

Wanneer je bij Ray-Ban winkelt, kun je altijd van gedachten veranderen.

Våra kunder har 45 dagar på sig att returnera sina varor.

Alle bestellingen geplaatst tussen 03/11/22 tot 31/12/22 hebben een verlengde retourtermijn van 60 dagen.


Wij accepteren alleen retourneringen voor artikelen die zijn gekocht via ray-ban.com, met uitzondering van aangepaste monturen.

Artikelen die zijn gekocht van erkende Ray-Ban verkopers moeten worden geretourneerd naar de plaats van aankoop.

VERRICHT DE ONDERSTAANDE STAPPEN:

  1. Voer op de pagina Mijn bestellingen jouw bestellingsnummer in samen met het e-mailadres dat je voor het plaatsen van jouw order gebruikt hebt.

  2. Volg de begeleide procedure en druk het retourneringslabel en de autorisatie af.

  3. Verpak de artikelen in de originele verpakking, inclusief documentatie, accessoires en handleidingen die met het product geleverd zijn. Controleer of de verpakking goed is afgesloten en de inhoud tijdens de verzending geen schade kan oplopen.

  4. Plak het retourneringslabel zodanig op de verpakking dat elk vorige label afgedekt wordt.

  5. Als je wilt kun je contact opnemen met onze klantenservice (gratis nummer 080015664) en door de klantenservice het retourneringslabel en de autorisatie laten afdrukken.
 

VERGOEDING VOOR TIJDENS DE RETOURZENDING VERLOREN GEGANE OF BESCHADIGD GERAAKTE ARTIKELEN

Je zult per e-mail worden ingelicht wanneer we het bedrag van de artikelen terugstorten. Dit gebeurt doorgaans binnen 15 dagen na de ontvangst. De verzendkosten zullen niet vergoed worden als je voor een expres verzending kiest.

  • Verpak de artikelen op veilige wijze – Luxottica is niet aansprakelijk voor het verlies of de beschadiging tijdens de retourzending van door u teruggezonden artikelen, conform de voorafgaande paragraaf "Herroepingsrecht - Retourbeleid"
  • Aanvullende vergoedingen kunnen in rekening worden gebracht voor producten zonder de originele doos, het originele verpakkingsmateriaal, of de originele inhoud, accessoires en/of handleidingen, of indien deze beschadigd zijn (oftewel, de producten kunnen niet meer worden verkocht).