Aktuella produkter

I'm looking for Sunglasses for a Man with a Round shape

01 / 04
Face shape guide hero

Face shape guide

Quali sono
gli occhiali per
il tuo viso?

Ray-Ban ti consiglia gli occhiali
più adatti al tuo viso

Start the game

RAY-BAN SELECTION FOR YOU

EN FRÅGA OM FORMER

Välj dina nästa solglasögon eller glasögon utifrån din ansiktsform. Det finns ett stort utbud av produkter från Ray-Ban för runda ansikten och alla andra ansiktstyper: svara på tre enkla frågor för att upptäcka hur du kan välja solglasögon som passar din ansiktsform. Det finns olika glasögon för varje typ av ansiktsform.

Runt ansikte

Mjuka vinklar med lite bredare kindben och panna och käke som är lika breda. Välj rektangulära eller runda bågar.

Ovalt ansikte

Lite bredare kindben och lätt avsmalnande vid panna och käke. De bästa Ray-Ban för ovala ansikten är fyrkantiga eller runda glasögon.

Trekantigt ansikte

Bredast vid pannan och gradvis allt smalare ned till käken. Bär runda eller fyrkantiga glasögon.

Fyrkantigt ansikte

Mer kantiga linjer med kindben, panna och käke som är lika breda. De bästa solglasögon för fyrkantiga ansikten är runda eller rektangulära.

FAQ

Vilken är min ansiktsform?

Ett ovalt ansikte är mer högt än brett, medan runda ansikten ser mer ut som en cirkel. Är din panna bredare än din käke? Du är förmodligen ett hjärta. Fyrkantiga ansikten har breda käklinjer. Alla ansikten är olika: om du vet vilken form du har är det lättare att hitta de glasögon som passar dig bäst.

Vilken ansiktsform har jag?

Det finns fyra huvudsakliga ansiktsformer: oval, rund, hjärta och fyrkant. Om din panna är bredare än din käke är du förmodligen ett hjärta. Fyrkantiga ansikten har breda käklinjer. Ett ovalt ansikte är mer högt än brett, medan runda ansikten ser mer ut som en cirkel.

Hur kan jag bestämma min ansiktsform?

Mät bredden från öra till öra och avståndet mellan toppen av pannan och din kind. Mät sedan både din panna och din käklinje i deras bredaste punkt. Med hjälp av dessa proportioner får du reda på om du har ett ovalt, runt, fyrkantigt eller hjärtformat ansikte.

HUR DU JÄMFÖR?

Välj 2 av produkterna från din kollektion för att jämföra dem.