Behandelde producten

I'm looking for Sunglasses for a Man with a Round shape

01 / 04
Face shape guide hero

Face shape guide

Quali sono
gli occhiali per
il tuo viso?

Ray-Ban ti consiglia gli occhiali
più adatti al tuo viso

Start the game

RAY-BAN SELECTION FOR YOU

EEN KWESTIE VAN VORMEN

Kies je volgende zonnebril of bril aan de hand van je gezichtsvorm. Er is een uitgebreide selectie aan producten van Ray-Ban voor ronde gezichten en alle andere gezichtsvormen: ontdek hoe je de zonnebril voor jouw gezichtsvorm kunt uitzoeken door drie eenvoudige vragen te beantwoorden. Voor elke gezichtsvorm zijn verschillende brillen verkrijgbaar.

Rond gezicht

Ronde hoeken met iets bredere jukbeenderen en een voorhoofd en kaak met dezelfde breedte. Kies voor rechthoekige of ronde monturen.

Ovaal gezicht

Iets bredere jukbeenderen en een voorhoofd en kaak die iets smaller zijn. Vierkante of ronde brillen van Ray-Ban zijn de beste keuze voor een ovaal gezicht.

Driehoekig gezicht

Het gezicht is het breedst op het voorhoofd en wordt vervolgens naar de kaak toe smaller. Draag ronde of vierkante brillen.

Vierkant gezicht

Hoekigere lijnen met jukbeenderen, voorhoofd en kaak die dezelfde breedte hebben. Ronde of rechthoekige zonnebrillen passen het beste bij een vierkant gezicht.

FAQ

Wat is mijn gezichtsvorm?

Een ovaal gezicht is langer dan dat het breed is, terwijl ronde gezichten meer op een cirkel lijken. Heb je een voorhoofd dat breder dan je kaken is? Dan heb je waarschijnlijk een hartvormig gezicht. Vierkante gezichten hebben een brede kaaklijn. Elk gezicht is anders: wanneer je weet wat jouw gezichtsvorm is kun je eenvoudiger de juiste bril vinden.

Wat voor een vorm heeft mijn gezicht?

Over het algemeen zijn er vier gezichtsvormen: ovaal, rond, hartvormig en vierkant. Als je een voorhoofd hebt dat breder dan je kaken is, dan heb je waarschijnlijk een hartvormig gezicht. Vierkante gezichten hebben een brede kaaklijn. Een ovaal gezicht is langer dan dat het breed is, terwijl ronde gezichten meer op een cirkel lijken.

Hoe kan ik mijn gezichtsvorm bepalen?

Meet de breedte van oor tot oor en de afstand tussen de bovenkant van je voorhoofd en je kin. Meet vervolgens zowel je voorhoofd als je kaaklijn op hun breedste punt. Aan de hand van deze proporties kun je vaststellen of je een ovaal, rond, hartvormig of vierkant gezicht hebt.

HOE KUN JE VERGELIJKEN?

Selecteer 2 producten uit jouw collectie om ze te kunnen vergelijken.